2016-07-23 Motostar Masters i Vissefjärda
Banan var riktigt lerig på träningen då de hade vattnat banan lite för mycket, men det gick bra ändå. Första starten gick bra, var bra iväg och bra med i kurvan MEN blev inträngd i andra kurvan och tappade ganska många placeringar. Körningen gick fint för övrigt trots värmen. Blev en 11:e plats i första heatet.

I heat två fick jag inte alls till en bra start. Blev trängd ännu en gång i andra kurvan och blev omkörd av nästan alla. Så det var bara att jobba sig uppåt i startfältet. Plockade en efter en och slutade på en 14:e plats.

Till 3e heatet var jag riktigt trött i kroppen. Det var verkligen riktigt varmt! Fick till en riktigt bra start och låg långt fram, ca 8-9 i ett halvt varv sen dör hojen!! Blev ståendet längst bort på banan och försökte få igång hojen. Fick tillslut igång den och körde in i depån och berättade vad som hände. Min lillasyster sa åt mig att fortsätta köra ändå även om jag var två varv efter alla andra, men att jag inte skulle hoppa. Till en början hoppade jag inte men kunde inte låta bli så jag började hoppa igen. Men precis när jag skulle landa på ett hopp dog hojen igen. Efter det bröt jag heatet. Kul tävling ändå!
/Charlie

2016-05-22 MX Champ Värnamo
Idag var det tävling i Värnamo, en bana som Charlie gillar. Han fick en kanonstart i första heatet och var 5:a ut ur startkurvan och sen körde han kanonbra. Fick rejäl fart då han körde bland dem som egentligen är bra mycket snabbare än honom, visst blev han omkörd men han fick riktigt bra flyt... till 5:e varvet då han halkade av fotpinnen och fastnade med foten mellan pinnen och marken och fick galet ont i hälsenan. Det var bara att bryta heatet :(

Sen, efter lite vila, så ville han ändå testa att köra det andra heatet (efter vissa problem att få på sig stöveln) så han gjorde det. Fick en kass start då hojen stegrade sig, så han släppte av och var sist ut ur startkurvan denna gången.

Han råkade sticka ner högerfoten i marken en gång men det var inte skönt, så sen hade han den kvar på fotpinnen, så högerkurvorna blev lite knepiga för honom. Men han körde på bra och lyckades köra upp sig till 30:onde man i mål och det var han ganska nöjd med.
Återstår att se hur foten mår i morgon....

2016-05-14 Nilssons Motor Cup Hallandia
Svinkall tävlingsdag i Hallandia. Charlie lyckades inte jättebra på tidskvalet och fick 29:e tid i sin grupp, men hamnade i b-final i alla fall (30-grind).
I heat 1 gjorde han en bra start och körde kanon hela heatet, slutade som 7:a.

I andra heatet blev starten mycket sämre och han fick kämpa på lite mer denna gång, men låg riktigt bra tills han började köra lite sladdrigt och konstigt och slutade hoppa. Kom i mål som 11:a och det visade sig att han körde de sista varven med punktering!!
Bra jobbat :)

2016-05-05 Serien Rödeby
Charlie körde med i utvecklingslaget för Tranan tillsammans med syrran sin. Jag var inte med och tittade och minnet är kort så jag minns inte vad han berättat om det, men jag tror han tyckte det gick hyfsat. Han blev 22:a av 34 i båda heaten. 

2016-04-30 Nilssons Motor Cup på Tranan
Dags för tävling igen. Han hamnade i träningsgrupp 4 och träningen gick bra, han hade 4:e bästa tid i tidskvalet. Hamnade i A-final.

I första heatet så fick han en rätt kass start, men körde om några stycken första varvet. Tippade omkull en gång, men var rätt snabbt uppe igen. Slutade på en 29:e placering.

Till det andra heatet fick han ju en bra uppladdning då han upptäckte att han hade punka på framhjulet precis när det var dags att rulla fram... Men efter ett jäkligt bra teamwork med sin pappa så hann de byta slang och han kom i tid till start :)

Ännu sämre start denna gång, men fick sedan upp farten bra och låg runt 20:e plats tror jag, när han sista två varven började köra lite märkligt vingligt... Kom i mål som 23:a och med ett bakhjul var helt löst och kedjan hängde och slängde! Tekniska detaljer är inte min grej, men jag är glad att han inte hoppade de sista varven :P

Lyckad tävling i alla fall, totalt 24:a och det är ju helt OK!

Bilder från Tranantävlingen finns nu inlagda, klicka på bilder i menyn till vänster :)

/Webbmorsan 

2016-04-10 MX Champ på Tranan
Första tävlingen för Charlie den här säsongen, han har ju tyvärr missat de båda första NMC-tävlingarna. Så han tänkte att det var läge att testa på Tranan.

Han hamnade i andra träningsgruppen och tidskvalet gick bra, fick 17:e bästa tid. Det funkar bra med den nya hojen, han har ju köpt en KTM 350 nu.

Körde kvalgrupp 1 och det gick OK, kass start men höll länge på startrakan och passerade en del i första böjen. Kämpade på bra och slutade på 13:e plats.

I A-finalen fick han världens sämsta start och var sist ut, men det blev en krasch i andra kurvan så då kunde han köra förbi en hel del. Han låg och harvade ett antal varv på runt 20:e plats, men sen tog orken slut och han halkade ner till 25:a de sista varven. Bra kört i alla fall! 
 

2015-09-26 NMC Saxtorp #565
Saxtorp är ju en bana som Charlie inte tränat många ggr på, så det skulle ju bli spännande, sand också... Träningen hann vi inte se, men han kom i b-final i alla fall.
I heat 1 gjorde han en kass start och körde sen rätt dåligt, och vi fattade snart att han rivit av alla sina "tear-off" och inte såg ett skit. Tommy sprang och hämtade andra glasögon och Charlie körde in i depån och bytte. Tog en stund att kicka igång hojen och sen fick han köra som en galning :) Lyckades kämpa sig upp till 18e plats. Bra gjort!

I andra heatet stegrade killen bredvid över i starten och Charlie fick nita och köra åt sidan, så där blev han näst sist iväg... Körde sedan helt galet bra, plockade en efter en och kom i mål som 5:a! Imponerande gjort av nån som inte är van att köra i sand, och som dessutom vilar sig i form mellan tävlingarna (kan ju inte träna något under veckorna). Kul var det också att halva släkten var där och hejjade på!

Totalt blev den en 8:e plats i klassen 15-25. Kanon!

2015-09-25 NMC Jämke #565
En mindre bra uppladdning blev det inför denna tävling, då Charlie och Madde körde 100 mil uppåt landet och hämtade hem en valp på torsdagen och hem igen på fredagen. Han var väl inte direkt på topp men gjorde så gott han kunde. Kom till b-final.

I heat 1 gjorde han en bra start och var 4:a i kurvan. Körde sedan bra, men tappade orken och slutade på en 10:e plats. Helt OK.
I andra heatet var han 2:a i starten och tog sedan ledningen i något varv! Sedan låg han tvåa i ett par varv och körde kanon. Tappade 3 mot slutet och blev till sist 5:a. Riktigt bra jobbat!

 

2015-09-05 Nilssons Motor Cup Veinge #565
Charlie firade sin födelsedag i Veinge och körde årets blötaste race där kan man säga. Efter träningen var han inte så taggad precis, djup sand + massvis med regn är ingen favorit för honom. Men han kom till A-final och började med en rätt kass start, fast startkurvan var ju rena lervällingen så det gjorde ju inte så mycket. Det var en kille som kraschade rejält precis där vi stod (innan stora platåhoppet) och när Charlie kom där nästa gång var han så jäkla nära att göra samma grej så pinsamma mamman skrek till av fasa (brukar försöka vara tyst när kidsen kör, men hur lätt är det!?). Charlie sa efteråt att han hörde nån som skrek så det var ju bara att erkänna...Nå, resten av heatet körde han kanonbra. Tog det lugnt på de luriga ställena och gasade på där det gick, och när han gick i mål trodde han att han var typ sist, men han kom på 16:e plats!

Inför heat 2 fick han höra att banan var ännu värre nu och han funderade på att strunta i det, men till sist ville han ge det ett försök. Det var nästan parodi på crosstävling, folk ramlade överallt och de stackars flaggvakterna fick nog ont i armarna av allt viftande. Han hade bestämt sig för att köra så länge han orkade och bryta om det blev för djävligt, men han höll ut och tur var väl det, han kom på 14:e plats!! Galet bra! P.S. Nya bilder finns under fliken bilder :)

2015-08-22 Nilssons motor Cup Hörby #565
A-final. Kom 19:e i första heatet (tappade många i slutet, så blir det när man vilar sig i form...). I andra heatet ramlade han i starten och körde sedan upp sig till 25:plats. Per Kindahl var med som chefsmekaniker då resten av familjen var upptagna. Tack för hjälpen Per!

2015-08-15 Nilssons motor Cup Bökeslund #565
Kom till B-final. Träningen gick sådär, inte riktigt sams med den banan. Trots det gjorde han sedan två kanonbra starter, kom 8:a i första heatet och 13:e i heat 2. Körde kanonbra!

2015-08-08 Nilssons Motor Cup Sösdala #565
Kom iaf till A-final!
27:a i första heatet och 28:a i det andra. 

2015-06-27 Nilssons Motor Cup Limhamn #565
Charlie fick en kass start i första heatet och var nästan sist iväg, men körde ändå upp sig till 18:e plats i B-finalen.
I andra heatet var han bättre iväg och körde kanonbra, då slutade han som 7:a. 

2015-05-23 Nilssons Motor Cup Skivarp #565
B-final
Heat 1: 5:a i starten, men vurpade tyvärr sen. Fullföljde heatet och kom i mål som 39:a...
Heat 2: 4:a i starten och kom i mål som 8:a. Nöjd med det!
Hade med sig Loffe och Simon som hjälp och pepp under dagen, roligt!

2015-05-09 Nilssons Motor Cup MK Stencrossarna #565

B-final:
Heat 1: 7:a
Heat 2: 6:a

Citat Frida: "Nu är vi på väg hem efter en kall dag på Munka men ångrar verkligen inte att jag följde med. Charlie kom i B-final, 7:a i första heatet och 6:a i andra heatet (låg 29:a efter att ha ramlat i starten). Han han aldrig kört så bra! Fyfan va stolt man är över dig Charlie!"

2015-05-02 Nilssons Motor Cup MCK Hallandia #565

B-final:
Heat 1: 21:a
Heat 2: 15:e

Kramp i armarna

2015-04-25 Nilssons Motor Cup MK Tranan #565

B-final:
Heat 1: 17:e
Heat 2: 13:e

 


2014-06-28 MX Champ Värnamo
#69
Till denna tävlingen fick Charlie och Frida köra själva, för vi var upptagna med en sjuk häst. De fixade det galant och som tur var kunde vi komma dit lagom till tävlingen i alla fall. 

Efter första heatet var Frida ledsen och arg och sa att nåt var fel med hojen. Vi trodde hon bara varit trött, men så hittade Tommy felet, tändstiftet hade gängat ur! Kom ändå på 19:e plats av 30.

I andra heatet körde hon ännu bättre och kom på 15:e plats!!! Så jäkla bra  Det var en bedrift av alla som körde hennes heat, för sista tre varven fick de nästan simma runt, så som regnet vräkte ner. Det regnade och åskade som tusan, så U17 ställdes in! 

#565
Dagen efter var det Charlies tur. Han kör ju bredd nu och de hade slagit ihop bredd med senior/elit. Inte så kul. Första heatet var det inget som stämde, tyckte han, och han kom i mål som 19:e av 22 (10:a i breddklassen).

Andra heatet tog han nya tag och vi tyckte han körde kanon!
Kom 16:e av alla som körde (8:a i breddklassen). Det ska han vara nöjd med.

2014-06-06 MX Alliansen Ljungby #565
Dagen började kasst, för jag hittade inte min licens. Det löste sig till slut, jag fick fylla i en massa blanketter så fick jag köra i alla fall.
I tidskvalet var jag några hundradelar från A-finalen och det var ju lite irriterande förstås.

I första heatet fick jag en bra start och slutade som 6:a.

I sista heatet tog jag starten och allt flöt på bra, ledde från start till mål!!! Min första heatseger nånsin, kändes rätt gött :)
/Charlie

2014-04-21 MX Alliansen Getinge #565
Jag är helt klart nöjd med min insats!
Får jag bara lite fler tävlingar i kroppen blir det nog ännu bättre resultat. På tidskvalet va vi uppdelade i 2 grupper och jag kvalade in som 8a och i första finalen fick jag ett grymt utsläpp men så började det stegra... Aja...
I det  heatet placerade jag mig som 18e man (tror jag?).

Mitt andra heat gick bättre, då blev jag 7a i starten och trillade sedan ner till 16e... Blev sen totalt 16:e av 43 st, såg jag i resultatet sen. Nöjd. Tror att jag kör på adrenalin i början sen när den tar slut har jag inte orken kvar och heller inte full kondition men då gäller ju bara mer träning!
Tack för mig! 
/Charlie


2014-04-14 MX Champ på MK Tranan #565
Så var denna tävlingshelg över. Kallt som bara den har det varit, men ändå kul att säsongen är igång igen.

Charlie fick ingen bra början på tävlingen, så han när han rullade ut på grind för heat ett upptäckte att han tappat kicken under träningen! Otroligt att ingen av oss sett det efter träningen, men men...
Han fick rulla igång hojen, och sen körde han "sådär" för han tänkte ju mest på att det var kört om han skulle få stopp nånstans...
Kom i mål som 30:e man av 39. Inte nöjd.

Turligt nog hade någon vänlig själ hittat kicken, så till nästa heat var hojen komplett.
Charlie gjorde en kanonstart och var 5:e man i första kurvan, sen tappade han ju förstås placeringar, men körde MYCKET bättre! Förbättrade varvtiden med 7 sek och kom i mål som 23:a!
Skitbra jobbat Karlsson!

2014-04-09
Nu har äntligen vintern passerat och crossäsongen drar igång igen.
Charlie har bytt licensklass och skall framöver köra bredden, tillbaka i MK Tranan igen. Han har blivit sambo under vintern och bor numera i Älmhult, men vi hoppas han får tid över till crossåkandet också :)

Frida är taggad till tusen inför säsongen.
I år är det dags för 85U och det blir ju spännande att se hur det går.

Första tävlingen går i helgen, MX Champ på Tranan. Återkommer med rapport om det.

/webbmorsan :)


2013-10-12 KM på Tranan
Det var fint väder på årets KM, fast det blåste ganska kallt för oss som bara tittade på. Det blev en bra dag för Frida, hon kom 2:a (efter Carl #60) i båda heaten i sin klass och det var hon ju jätteglad för. Bra avslut i guldhjälms-klassen kan man ju säga.

Charlie hade det tufft i sin klass, men han kämpade på ändå. I andra heatet fick han ont av sin kassa rygg mot slutet, så då slog han av helt. Han slutade som 5:a.

Sen var det dags för "Gubbaracet". Tommy ställde upp på Fridas lilla hoj och han gjorde det med bravur, så bra att han till och med vann :)

På kvällen var det årsfest med sedvanlig prisutdelning och paketauktion. Trevligt!
Frida fick ta emot pris för sin 2:a placering och sedan fick hon även pris för bästa prestationer under året bland tjejerna. Kul!!
Tommy fick ju också gå upp och få pris, men jag glömde att fotografera hans pokal (sorry chefsmeken).

                              

2013-10-06 Serien Huskvarna- #565
Charlie har redan tidigare sagt att han gärna står över Huskvarna, men han körde i alla fall upp och körde träningen, och det gick ganska bra verkar det som. Men han överlät till de andra grabbarna att köra heaten. Det gick bra för dem och de blev totalt 4:a i serien.

2013-09-08 Serien Vissefjärda - #565
Mer taggad Charlie här. 17:e bästa tid på träningen, 17:e plac i första heatet och 23:e plac i andra. Nöjd.

2013-09-07 Serien Rödeby #565
Ingen favoritbana för Charlie precis, men han kämpade på. Kom på 27:e plats i andra heatet.2013-08-24 MX Champ Helsingborg
#565: Charlie tycker inte alls om Välabanan och har aldrig gjort. Bra gjort av honom att ställa upp i alla fall! Tog det som en bra träning och det blev det ju.

Tog det lugnt på tidskvalet och i första heatet kom han sist ut ur startböjen. Sen var det tufft att köra ikapp, så han körde sitt eget race och kom i mål som 25:a.

I andra heatet så hade han ett helt annat driv, bra start, trängdes bra i startböjen och och gjorde ett jättebra heat. Kom i mål som 22:a.
 Totalt blev han 24:a. Han var inte nöjd med det, men vi tyckte han gjorde det bra.

2013-08-11 Serien Vrigstad - #565
Heat 1: 22/32 
Heat 2: 27/32 

2013-08-10 Serien Värnamo - #565
Heat 1: 20/31
Heat 2: 24/31


Ripalägret - #69 + #565

2013-06-8-9 MX Champ Eksjö 
#565:
Kvalet: 42/48
Heat 1: 23/24 SKITDÅLIGT!!!
Heat 2: 3/6. Ledde iaf B-finalen i ett antal varv, alltid nåt :)


2013-05-10 ÄNTLIGEN!
Nu har vi äntligen fått ordning på vår 125:a. Tommy njöt i fulla drag av att köra igen. Lilla fröken Karlsson provade också, och hon klarade det med bravur, även de snäva kurvorna gick bra. Åh vad kul det blir när Tommy också kan köra!

      


2013-04-05 MX Champ i Tomelilla
Charlie:
Kval: 30/36
Heat 1: 22/35
Heat 2: 25/35
          
           

2013-04-29
MX Champ i Värnamo
I helgen körde både jag och Charlie MX Champ i Värnamo. Det började med att jag  körde på lördagen. Det var inget vidare väder och lagom till andra heatet så vräkte det ner både regn och hagel. På startrakan sjönk vi ner så vi knappt kunde ta oss fram, slutade man gasa tog det tvärstopp :)

I heat 1 körde jag väl rätt bra, men jag var inte helt nöjd själv (d.v.s. helt galen som bara jag kan bli) när jag gick i mål. Det blev en 17:e placering (av 20).

I andra heatet så hade det som sagt blivit mycket slirigare och geggigare, men jag kämpade på bra tycker jag (jag är ju van med leriga banor) och trots att jag ramlade en gång och det tog en bra stund att få igång hojen så tog jag en 16:e placering. Jag var verkligen mycket nöjdare efter det heatet. Totalt kom jag på en 18:e plats.
/Frida

På söndagen var det Charlies tur.
Han körde på bra i kvalheatet, men fick en dålig start och sen landade han fel i ett hopp och fick ont i sin ena axel. Men han tog sig vidare till A-final i alla fall, med en 19:e plats.

I finalen fick han till en bra start och körde på kanonbra. Lyckades hålla en 26:e plats i 7 varv, men sen slog tröttheten in och axeln kändes av mer och mer, så han blev tvungen att sluta hoppa. Släppte då förbi 5 man och slutade på en 31:a plats. Men han gjorde en fin körning och jag tycker han skall vara nöjd med det.
Bra jobbat ungar!

/webbmaster

2013-04-21
Första serietävlingen för året!
Idag startade serien och jag körde min första tävling i Stencrossarnas div 4-lag. Den var på MK Tranan i Strömsnäsbruk. Jag hade även lite "egen" publik, och det var jätteroligt att de kom och kollade! I det stora hela är jag mycket nöjd! Första starten gick bra och jag hade ett relativt bra tempo tills jag blev galet trött och kroknade... I mål som 20:e. 

I det andra heatet hann vi köra 2-3 varv, sen avbröts det. Jag var dåligt med och det var många som vurpade under första varvet. En rejälare incident hände med Robin Andersson, en lagkompis, mycket tråkigt! 

Och nu till omstarten. Jag hade ganska svårt att ladda om efter olyckan men när jag väl ställde mig på startgrinden så fick jag ut hornen och blev 3:a i starten, men blev omkörd ganska snabbt och höll sedan en 7:e plats ett tag sedan droppade jag ner till 16:e!

Lite tråkigt att tappa så mycket, jag fick lite tips på träning och vet nu hur jag ska lägga upp den för att klara av högre tempo under längre tid! Har även problem med min rygg... får nog smöra så man får lite massage ikväll! Det var allt för idag!

/Charlie#55

2013-04-16 MX Champ på MK Tranan
På söndagen var det Charlies tur. Han gjorde ett bra kvalheat och tog sig till A-final.
I finalen fick han en bra start och låg på 17:e plats i ett par varv, men sen tappade han lite och så ramlade han lite snöpligt och förlorade en massa tid på att inte hojen gick igång genast, men han tog sig i mål som 30:e man och det är ju ett helt OK resultat.
Allt som allt så var de båda rätt nöjda efter denna tävlingshelg.
Nästa helg blir det serien på Tranan för Charlie. Spännande!

/webbmaster

2013-04-12 VÅRSATSNINGEN I VEINGE
Både Charlie och Frida körde Vårsatsningen. Det var tufft för dem båda, men de kämpade väl och Charlie fick en kanonstart som han skall behålla i minnet, bäst hittills tror jag.
Helt OK början på säsongen för dem båda.

De var iväg och tränade på Hallandias bana i veckan och Charlie skulle "köra in sig" på nya hojen. Det gick väl bra, tills han kraschade rejält! Resulterade i att det fick köpas både ny hjälm, ny bakskärm och nytt styre. Så kan det gå...
Frida hade i alla fall kul och tränade med några kompisar, men de var båda rätt möra när de kom hem.
Nu ser vi fram emot MX Champ på Tranan i helgen!
/webbmaster

2013-04-01 HALLARYDSLOPPET
Idag var (nästan) hela Team Karlsson i väg och sprang Hallarydsloppet. Frida och Tommy gjorde sällskap på 6,3 km och Frida kom på en 12:e plats (av 22 damer)  på tiden 37:57. Det var första ggn Frida sprang så långt. Bra jobbat!

Charlie sprang 9 km. Han kom på 38:e plats av 91 anmälda med sina 42:39. Han sprang tillsammans med kompisen Philip och det blev verkligen hårda bud på upploppet, men Charlie vann med en hel sekund :)

/webbmaster


2013-03-17
Igår var jag och hämtade ut min nya hoj!
Jag är så himla glad. Det ska bli spännande att se hur det är att köra den. Om det bara kunde bli vår snart!!
Den står i vardagsrummet och har det bra just nu (fniss). Bilder finns HÄR och HÄR !

/Charlie

2013-03-10
Äntligen kunde vi åka till Veinge och träna! Solen sken och det var fint väder, men det blåste svinkallt. Men det var så himla kul! 

Det gick bra för både mig och Charlie att köra, men jag blev jättetrött i handlederna och armarna, så nu MÅSTE vår bana här hemma tina upp så jag kan träna upp uthålligheten lite.
Jäkla skitvinter att vara lång :(
Bilder att se finns både påCharlies bilder och Fridas bilder.

/Frida

2013-02-23
Jäkla snö. Sabbar ju chansen till träning på hjul, så jag får försöka hålla igång nere i gymmet i stället.
Springer en del på löpbandet, cyklar lite på träningscykeln (det tråkigaste jag vet, och ont i röven får jag också) och sen tränar jag även styrketräning. 
Charlie har skaffat träningskort till gymmet i Markaryd där han har en "coach" som hjälper honom med träningen. Han springer också en hel del.
Men snart måste väl ändå våren komma så vi kan utnyttja vår fina bana igen!!!!
Hörs!
/Frida

2013-01-28
MX-Arena
I lördags tränade vi i Mx-Arena! Det var jäkligt kallt, men roligt var det allt! Banan va fin och rätt knixig...
Vi åkte dit med klubben (MK Tranan) och därför sov vissa över bla. jag :)
Det var väldigt roligt att göra detta, det gör jag gärna om igen!
Bilder att se finns både påCharlies bilder och Fridas bilder.
//Frida


2013-01-05
Vilken tur vi har haft! Vintern försvann så vi har kunnat köra på vår crossbana hela jullovet! Dagen före nyårsafton kom en massa kompisar från Tranan hit och vi hade en härlig dag med massor av crossåkning och korvgrillning. Jättekul!

Banan var ganska blöt då, så det var kämpigt i leran, men nu har den torkat upp och är jättefin. Jag passar på att köra så ofta jag kan innan skolan börjar, för på kvällarna blir det ju för mörkt sen. Hoppas inte vintern kommer tillbaka.
/Frida

2012-12-01
Decemberträning
Idag tränade vi tillsammans på banan. Det var kallt som bara den, och banan var stenhård, men vi varvade med lite varm choklad och hade riktigt kul. Det ligger lite filmer från dagen på FB, sen blev det några få bilder (tagna från filmerna, så de är inte så skarpa) men ändå... Se bilderna HÄR.
/Charlie

2012-11-25
Skitväder, men det blev en hel del träning idag också. Snacka om att banan blev hal av allt regn! Mamma försökte fota, men det gick inget vidare, suddiga bilder finns att se HÄR!

2012-11-24
Tidig julklapp
Vi har fått en tidig julklapp av föräldrarna (Nåja, Charlie betalade ju hälften, måste "ekonomichefen" påpeka), en teknik-crossbana uppe hos farmor och farfar.
Jäklar vad vi skall träna nu!

Vi invigde den idag. Körning i flera timmar och efter en stund blev banan lite hårdare och kurvorna tillkörda, då det gick skitbra!
Bilder kommer en annan dag!
Tack och hej Leverpastej
/Frida &Charlie


2012-10-28
Träning MK Tranan
Idag hade jag och klubbkompisarna träning för Edward Nilsson på Tranan. Han är en jättebra tränare. Banan var väldigt hård av frost, så vi tränade mycket med koner och sånt, det var kul! Charlie tränade också, men han var rätt sliten och sen fick han punka också.
/Frida


2012-10-27 
Stubbrace i Vissefjärda
Idag gick vi upp klockan 5 (!) och styrde kosan mot Vissefjärda. Där trotsade vi kylan och körde stubbrace.
Jäklar vad vi frös!

Men det gick bra. Frida var nöjd med sin körning och jag är väldigt nöjd med mitt andra heat i alla fall. I kvalet var jag med ganska bra i starten. Körde fyra snabba varv och kom i mål som 13:e man (de 12 första gick till a-final...)

I första B-finalen var jag inte så taggad, fick en dålig start och sen var det många som ramlade framför mig. I sista finalen låg jag tvåa i starten och höll det i ett halvt varv, sen sinade krafterna så jag blev 8:a till slut, men det var jag nöjd med.
/Charlie

2012-10-20 
KM på MK Tranan
Frida var väl inte helt nöjd efter dagens tävling. I första heatet var hon lite väl taggad så hojen reste sig i starten, och när hon släppte gasen dog hojen.
Det tog en stund innan hon kom iväg och då var det tungt att jaga ikapp de andra. Men några (3?) st tog hon i alla fall.

I andra heatet så gick starten jättebra, men orken tog slut. När hon sedan ramlade så tappade hon för mycket tid och orkade inte kämpa sig fram igen. Nå, nya tag nästa år syrran!

Själv är jag är nöjd med dagens körning. Vi är ju bara 3 i min klass, och jag kom 3:a :)
Det var ju ganska väntat, men jag tyckte jag fick upp en bra fart och är nöjd med min insats.
/Charlie