Askungen Vital tar emot bioaska från värmeverk, sågverk och massabruk och återför den till skogen vilket gynnar skogsbeståndet.   Furninova är en skandinavisk producent av stoppmöbler och av hela vardagsrumskoncept med fokus på design, komfort och kvalité.
     
 
Englunds däck hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. De har alla sorters däck - från skottkärra till hjullastare.   Välj en bank som gör skillnad. Genom att låta
en stor del av vinsten gå tillbaka till lokala
projekt bidrar de till att driva bygdens utveckling framåt.
 
 
  Lagabs strävan är, att baserat på växelflakstekniken, finna funktionella praktiska lösningar för Dina transportbehov. Lagabs produkter är kända för sin höga kvalité och enkla handhavande som resulterar i en osedvanligt lång teknisk livslängd.     Paulssons cykeltema i Hässleholm har ett stort utbud av olika cykelmodeller och har en hög servicenivå och bra priser på deras produkter.
     
 
Gatu och Väg Väst AB bedriver entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn. De utför betong-underhållsarbeten på broar, parkeringsdäck samt andra betongkonstruktioner. Vidigsson gräv är ett företag med bred kompetens inom Mark- & Anläggningsarbeten. De utför alla typer av grävningar och schaktarbeten. 
     
 
Björns autoservice är en komplett bilverkstad i Markaryd.
 De utför alla former av bilreparationer och underhållsservice. De servar även Husbilar och tillhandahåller SAAB originaldelar.
 

KontorsHjälpen Tryck & Reklam fixar allt inom tryck och reklam. De har tillgång till en stor maskinhall med pelarlyft där de monterar fordonsdekor. De kan ta emot alla slags fordon, allt från mopeden till lastbilen och är även utbildade inom Carwrapping.

     
Nilssons motor 
Nilssons motor erbjuder dig nya och begagnade motorcyklar,
motocross, mopeder och ATV, 4-hjulingar!
De har även auktoriserad verkstad och butik med allt du behöver för dig och din MC!
Den lilla butiken med den stora kunskapen! Specialiserade på Honda, KTM och Kawasaki!
 
Adrianssons Bergentreprenad
 
 

EG-montage har auktoriserade montörer med en bred
 kompetens och som har den bästa utrustningen till sin
 hjälp för att utföra montage av glasfasader,
aluminiumpartier och stålpartier.